Aktivnosti blizu objekata

Što vas više privlači?

Pustolovina

Otkrijte nova mjesta
koja će vam ostati
u sjećanjima!

Zabava

Zabavite se
kao nikada prije!

Odmor

Napunite svoje
baterije
zasluženim odmorom!

Aktivnosti za istraživače

Planirate li izlet od kojeg očekujete otkrivanje novih i zanimljivih destinacija svakako posjetite Zavratnicu – „značajni krajobraz“ i jednu od najljepših uvala hrvatske obale.

Po svom postanku Zavratnica je potopljena bujična dolina s kanjonskim liticama visokim oko 100 m. Dužina zaljeva iznosi oko 900 m, a širina varira između 50 i 150 m

Velebit ili velebitski masiv je najduža planina (145 km), a po nadmorskoj visini četvrta planina u Hrvatskoj, prijevoj Baške oštarije nalaze se na cesti između Gospića i Karlobaga, na mjestu prilaza iz kontinentalne u primorski dio nalazi se Vidikovac Kubus na visini od 923m, koji omogućuje predivan pogled na Jadransko more i otoke. 

Baške oštarije su odlična startna pozicija za planinarenje bilo na južni ili sjeverni velebit. 

Zabavan sadržaj

Plaža Zrće nalazi se nasuprot cesarice na otoku pagu, do koje je moguć pristup trajektom linije Prizna žigljen ili morskim putem kroz paška vrata.

Plaža je poznata po zabavom sadržaju, noćim klubovima i muzičkim festivalima.

Organiziramo privatne dnevne izlete na obližnje otoke na našoj jahti!

U sklopu apartmana, svi gosti imaju pristup besplatnom neograničenom korištenju Kajaka i supa.

Na raspolaganju imamo mogućnost iznajmljivanja Jet Skija i opreme za skijanje na vodi uz koje možete podići adrenalin na najveću razinu!

Putovanje Jadranskom obalom

Adrenalinske vožnje uz Jet Ski

Opustite se

Uvala Tatinja pogodna je za dnevni izlet i ugodan odmor u tišini. Ima nekoliko malih plaža, a predivno je za ljubitelje skakanja sa stijena. More je mirno, čisto, tirkizno te zaštićeno od sjevernih i jugoistočnih vjetrova. Usred same vale strše dvije hridi, kao dva otočića. Iz Grohota se može doći pješke ili biciklom po makadamskom putu. Ako dođete brodom, dobro je znati da je sidrište na 5 – 10 m dubine. Sljedeća iza nje jest uvala Jorja.